Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a74r62a 15R72a98n30k

8. 9. 2016 19:58

WOWR^

Vynikajici clanek:-) Jsou zapadni zeme, ktere toto neresi - ani bermudy.....ani burkini, jsou mnohem dulezitejsi veci. Pamatuji, jak jsme v Kanade resili povoleni turbanu Sikhovi v RCMP -- nejvice hlasu proti bylo od ceskych krajanu. Je zajimave to nekdy sledovat.

1 0
možnosti

4:34Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.

0 0
možnosti

Pořád dokola jak u blbých na dvorečku. :-)

0 0
možnosti
Foto

To je škoda, že se nadá udělovat záporná karma, viďte, pane Junku. Tak Vám aspoň dávám příležitost dát mi alespoň mínus do třetice. Třeba se tím uvolníte a Váš mozek zase bude plně funkční.

0 0
možnosti

I já si myslím, že zákaz burkin nemá smysl, dokud není tvrdě potíráno, že jsou muslimské ženy nuceny nosit burku, nikám a čádor. Dokonce i hidžáb považuji za horší než burkiny.

Pokud jde o vaše dilema na konci článku, existuje spousta průzkumů mezi muslimy. Dokonce i ten, který provádět think tank Evropské hodnoty, ukázal, že velmi výrazná většina muslimů sdílí radikální postoje. Proto vůbec nezáleží, kterou cestou z vašeho závěrečného dilematu se vydáte, obě vedou ke stejnému výsledku.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš čas. A k druhému odstavci: I tak má smysl neházet je do jednoho pytle. Přinejmenším proto, že je zbytečné zvyšovat počty radikálů tím, že se k nim nakonec přidají i ti, kteří nevidí jiné východisko.

1 2
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.