Diskuse

Paměť je to, čím zapomínáme

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J98a98r96a 82R15a52n62k

26. 9. 2016 21:46

Slusne a strucneR^

1 1
možnosti
MK

Zeman neměl jmenovat název článku, který neměl k dispozici, ale dle jiných nalezených, které nebyly daleko od myšlenky z titulku nenalezeného, byla kritická poznámka na místě (dva jsem četl). Nestranní posuzovatelé zastávají názor, že si, při své obtížné hmotné situaci, chtěl udržet novinářský post.

Pokud by měl mít dříve uznávanou svatozář (dokonce se uděluje cena pod jeho jménem), měl odejít.

2 0
možnosti
Foto

Můžeme samozřejmě diskutovat o tom, zda se Peroutka měl nebo mohl zachovat jinak, ale podstatné je, že je tu pravomocné rozhodnutí soudu, které dokonce prezidentská kancelář hodnotí jako své vítězství 3:1, ale prezident České republiky je přesto nerespektuje, přičemž by je v právním státě měl respektovat i v případě, že prohrál.

Můžeme se pak divit tomu, že leckdo má dojem, že se jedná o Čečenskou republiku?

0 0
možnosti

Karma pane SonnkuR^. MZ na mezinárodním fóru úplně zbytečně a nikým netázán křivě obvinil pana Peroutku z napsání nějakého článku a udělal tím ostudu jemu a České republice. Toto prohlásit za detail může jenom člověk jako je na př. pan JH - krycí jméno Dvořák, reg.č. 35180 a 7537 ve službách StB od r.1984, což udělal v diskuzi k Vašemu článku. Pravděpodobně tím chce chránit svého spolupracovníka MZ - krycí jméno Man, reg.č. 27296 ve službách StB od r. 1983.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš čas i ocenění.

1 0
možnosti
MV

ano, ten samej pocit mam z pana Zemana i ja - utlouct argumenty ne proto, ze jsou pravdive, ale ze jsou moje... ach jo

3 0
možnosti
Foto

Marku, děkuji za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Prezident se nemá zač omlouvat. Možná se spletl v detailu, aleo v globále měl pravdu. Peroutka plně podlehl tehdejší atmosféře.

A nemohl nepodlehnout. Aby byl považován za hrdinu, pak by prostě musel odejít z redakce do velmi nejistých hmotných podmínek.

On to nedokázal, stejně já, po čtyřiceti letech, jsem to také nedokázal.

A to pitvání těch dávných událostí je nevkusné

1 5
možnosti
Foto

Ano, pitvání dávných událostí je nevkusné. Proto s tím Miloš Zeman neměl začínat a ponechat detaily stranou, když o nich má jen mlhavou představu.

5 0
možnosti
Foto

Ale ten článek vlevo dole na první straně byl nalezen.

0 0
možnosti

...kdy a kde pane Řezníku? To by se MZ nemusel z rozhodnutí soudu omlouvat, když byl ten článek soudu předložen.

1 0
možnosti
Foto

Zeman vždy sypal z rukávu čísla, která si vycucal z prstu, protože věděl, že v ten moment není nikdo schopný to ověřit. Tohle mu vycházelo vždy a zejména při besedách. Protivník vždy seděl jako tydýt, protože na informace takto chrlená neměl obranu. Koho pak další den zajímalo, že to byla hausnumera. Kolik za svůj život lhál a kolikrát se musel kvůli soudům omlouvat.

5 0
možnosti
Foto

Souhlasím a děkuji za návštěvu.

0 0
možnosti