Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale ten článek vlevo dole na první straně byl nalezen.

0 0
možnosti

...kdy a kde pane Řezníku? To by se MZ nemusel z rozhodnutí soudu omlouvat, když byl ten článek soudu předložen.

1 0
možnosti
VF

Článek vlevo dole na první straně byl (ale o něčem jiném).

0 0
možnosti
Foto

Články obvykle bývají i na první straně vlevo. Ale tady je řeč o konkrétním článku konkrétního autora. A ten tam jaksi nalezen nebyl.

2 0
možnosti
Foto

A co tohle? Není to snad obsahově totéžné s tézí Hitler je gentleman.

"Věříme přece, že řišskoněmecký národchce, aby v českých zemích byl klid a aby se zde vytvořila nová důvěra a novánaděje do života, aby zmizely jakékoliv možnosti trpkosti a svárů mezi velkýmnárodem německým a malým národem českým. Německý národ je desetkrát početnějšínároda českého. Proto můžeme my, Češi, od německého národa očekávat klidnéposuzování situace a rytířské zacházení s českým národem, který se ničím naněmeckém národě neprovinil. " (Dr. Václav Sedlák. Upřímné slovo kpolitikům německého národa. Přítomnost 14. června 1939, č.24, s. 361).

0 0
možnosti

...ne, zdaleka to není obsahově totožné pane Řezníku. Ještě jednou - proč nebyl článek "Hitler je gentleman" předložen jako důkaz soudu, když tvrdíte, že byl nalezen (vlevo dole na první straně) - jak říkáte. Jedno Vám ale pane Řezníku musím nechat - bojujete za svého guru MZ spolu s JH (krycí jméno Dvořák, reg.č. 35180 a 7537 ve službách StB od r.1984) statečně. Klobouk dolůRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.