Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19a35n 98S71e62m41i75k

30. 9. 2016 12:01

"ale Rakušané se natolik polekali možnosti, že by to mohl být kandidát národně konzervativní Svobodné strany Rakouska Norbert Hofer, že v tom stresu špatně sčítali korespondenční hlasy"

uz tu prvni vetu mate spatne- podivejte se na proc jsou volby opakovany, urcite neslo o "to ze špatně sčítali korespondenční hlasy", ale o formalni nedostatek.

Divim se clovek ktery napise blog na tohle tema tuhle uplne zakladni vec nevi

0 0
možnosti
Foto

Pokud Vám vadí zkratka, pak tedy naplno: byla-li zaznamenána 146,9% volební účast ve Waidhofenu, pochybuji o tom, že hlasy byly sčítány správně i já. A pokud ty hlasy sčítaly i neoprávněné osoby, není už k tomu co dodat. Ústavní soud zřejmě nerozhodoval od boku.

2 0
možnosti

Nikdy. Podobně jako i jinde. Kdekoliv hrozí že volby dopadnou "špatně" prostě se zruší. To je ten rozdíl mezi demokracií a populismem. Demokracie je když se nám to hodí, populismus je když ne.

3 0
možnosti
Foto

Soudím, že problémem je pouze korespondenční hlasování. To mělo být jakýmsi "komfortem" pro voliče. Ukazuje se ale, že jenom problémem zpochybňujícím regulérnost voleb.

6 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.