Diskuse

Začátek volební kampaně?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi, Emrichu, líto, že do toho nemám co mluvit, ale Tobě dávám R^

0 0
možnosti
Foto

Ano je to začátek prezidentské kampaně, ale pro mě je velice smutný. Nechci prezidenta, který porazí toho současného jeho vlastními zbraněmi, to potom už radši toho současného. Kauza vyznamenání je pro mě podpásovkou ve smyslu předložení důkazů, a ty by měli být na straně p. Hermana, který to rozjel - od prezidentské kanceláře je nečekám. Posunutí pořadu Jana Krause také zavání účelovou manipulací s nevysíláním pro zvýšení sledovanosti (Prima se nesnaží být korektní za každou cenu - viz. uprchlický kravín, je spíš konfrontační). Druhá strana z pátečního pikniku vytěžila mediálně mnohem víc: ponechala p. Hermana ve vládě (aby moc nezapadl a mohlo se na něj ukazovat), už to odnesl ministr Jurečka s jeho plánovanou cestou do Číny. Ovčáček již zkritizoval dekorační zemanocosi prezentované na demonstraci a rozjel spekulace o pučistickém sesazení prezidenta.

Ano, nechci americké volby, kde proti sobě stojí daňový optimalizátor, co obtěžuje ženy a má za voliče slaboduché jedince proti vlastizrádkyni, které nečestně straní média. Nechci volby, ve kterých půjde jen o to vytáhnout na druhého víc špíny. Chci aby kandidát hlavně prezentoval to, co sám chce a jak to bude dobré pro celou naši republičku.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

To ale vůbec neznamená, že ti, kteří tam nebyli, stojí za Milošem Zemanem.

3 1
možnosti

pokud by se objevil někdo, kdo má velkou šanci porazit jej, do takového souboje nejspíš ani nenastoupí

Zdroj: http://sonnek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=56440

Svatá pravda. Teď ještě někoho takového najít. Bude to hledání jehly v kupce sena. Možná se povede, ale určitě ne těm exotům, co vyhlásili jakousi "kroměřížskou výzvu".

1 0
možnosti

Kroměřížská výzva pracuje pro Zemana. Ale možná o tom neví.

4 0
možnosti

J98i12r17i 76V63r49a61b47e52c

2. 11. 2016 16:42

Vy myslite,cim vic Zeman lze a podvadi dostane vice priznivcu ? Mozne to je,to byla vychova komunistickeho rezimu a to se zde furt drzi.:-(

0 1
možnosti
Foto

To si nemyslím a ani nevím, jak jste na to přišel.

1 0
možnosti