Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

V75i71l40é40m 88B58a43r10á66k

10. 11. 2016 15:42

Víte, názory má každý a každý si myslí, že je může hlásat. Pokud nějaké názory jsou nepravda, lži a pomluvy, tak nemáte právo je šířit. Očkování nezpůsobuje autismus, chemtrails je blbost, pozitronici jsou podvodníci....a hotovo.

0 0
možnosti
Foto

Jistě. Ale jedna věc je hlásat názory (a být třeba u těch, kteří je považují za nesmyslné za hlupáka) a jiná v jejich jménu páchat škody na majetku.

6 0
možnosti
IM

I30v14o 47M13i78l85d32a

10. 11. 2016 14:32

to nejsou demokrati, to jsou sociální(socialističtí) demokrati a to je něco jiného!!!

jo, a mimochodem, levici - a bolševiky zvlášť - volí a vždy volili lidi s nízkým intelektem i vzděláním (u našeho školství ale titul či maturita ani zdaleka neznamená IQ nad sto...), tím i s mizerným příjmem a povětšinou vyššího věku, není tedy důvod předpokládat, že dnešní socialisty s lidskou tváří Barie-Hi či krvavé Anděly proletářky (či pohlupkavého Bohuša) by chtěli volit lidi byť jen s průměrným intelektem a vzděláním..!

2 1
možnosti
JR

Kde jsi to četl? To je nesmysl. Trumpa volili chudí dělníci a nezaměstnaní ze Středozápadu, protože výroba se přestěhovala do číny a donald slíbil cla a omezení na dovoz. Kdežto demokraty volili bohatší lidé hlavně z měst

0 0
možnosti
JF

Všechno to, o čem se zde píše, zavinil nevzdělaný bílý muž, který nedal na mínění umělců, sdělovacích prostředků a předvolebních průzkumů. Je to hrozné a měli bychom se nad tím zamyslet.

9 0
možnosti
Foto

To si ale dovolil dost, viďte?

4 0
možnosti
JS

J69a21n 40S67o91u92č97e53k

10. 11. 2016 13:28

Ano, přesné. A kupodivu ony "elity", ti vzdělanější, mladší a žijící ve velkých městech, alespoň tak to podávají média, se po prohře svého kandidáta chovají jako ta nejhorší lůza. A to nejen v Americe.

10 0
možnosti
Foto

Asi těmi mladými více cloumají emoce. Škoda, že negativní.

0 0
možnosti

Cítíte se povznesen nad davy? Jde o normání hysterickou reakci, jakou pravidelně vídáme třeba u sportu.

Trumpovi přiznivci by prohru možná nesli lépe, ale jen díky tomu, že Trump nebyl favoritem. Nebojte se, mnozí amíci nesnáší Clintonovou ještě více než Trumpa.

2 2
možnosti
Foto

Nevím, jak jste došel k názoru, že se cítím povznesen nad davy. Já naopak vždy respektuji výsledky voleb a totéž chci od každého, kdo si říká demokrat. Kritizuji ty, kteří mají pocit, že jejich hlas znamená více, a proto se nemohou smířit s tím, že prohráli.

3 0
možnosti
Foto

Jen nevím, o kterých elitách mluvíte. Například neúspěšná kandidátka uznala svoji porážku a prohlásila toto:

"Musíme dát Trumpovi šanci stát se vůdcem, řekla Clintonová v projevuZdroj: http://zpravy.idnes.cz/hillary-clintonova-projev-volby-usa-dv3-/zahranicni.aspx?c=A161109_151731_zahranicni_ale";

Pokud vám to přijde nedemokratické, tak mně to naopak přijde velice férové a slušné. Ale každý to asi vidíme jinak.

2 2
možnosti
Foto

Clintonová po jistém váhání zareagovala naprosto správně. Ale nepokoje a násilnosti asi nejsou výsledkem řádění Trumpových příznivců opilých nečekaným úspěchem. Nebo snad ano?

10 0
možnosti
DB

ehm..... skutečné elity nikdy neprohrávají....prohrávají jen jejich pomocníci z Pomocné Elity...a normální člověk dál než k těmto zástupcům nedohlédne...

0 1
možnosti
Foto

Ale dohlédne. Není to zas tak složité.

0 0
možnosti
JZ

Jděte už všíchni někam i s tím Trumpem. Tak prostě vyhrál zrovna on, nikdo neví z jakých příčin a ani kdo ho volil. Jakási intepretace výsledku voleb jako vítězství zdravého rozumu nebo nezmanipulované většiny je jen výrazem touhy vidět realitu svým vlastním způsobem. Nikde není žádný důkaz tom, kdo a zjakých důvodů Trumpa volil. A že se nevyplnily předvolební průzkumy - no a co má být, předpovědi počasí se taky plní jen na asi 80%. Jestli někdo zná lepší metodu průzkumu, nechť ji navrhne.

1 1
možnosti
Foto

Mně vůbec nejde o to, kdo vyhrál, ale hodnotím reakci těch, kteří si hrají na demokraty, a přitom nedokážou přijmout jiný názor.

2 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.