Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Emrichu, přeji aspoň lepší počasí...

0 0
možnosti
Foto

V té příručce chybí jeden podstatný detail a to peníze!

Pokud nebude nikdo povinen 15letého kluka nebo dívku živit, je to úplně v pořádku. Nikdo, ani rodiče ani daně platící spoluobčané.

Pokud necháme 15letému taky svobodu být o hladu pod širým nebem, pak je to samozřejmě v pořádku, aby nepracoval ani nechodil do školy.

0 0
možnosti
Foto

Ono nebude tak zle. Když se s rozumnou mírou svobodného rozhodování začne včas, i to dítě se s tím naučí žít.

0 0
možnosti

Tady nejde jen o jednu příručku, ale o celý systém.

Ačkoli je pro mě článek pana Vlka chucpe s jeho názory před dvěma týdny, vysvětlete mi - na základě zákona proti rodině a mládeži - který rodič nebude mít logicky obavu, když je jednou nohou v OSPODu a druhou v kriminálu? A nejen rodič, jestliže zákon upravuje i nedbalost, tak je jednou nohou v kriminále i učitel a lékař. Tak ať se v zákoně zruší vyživovací a zaopatřovací povinnost a pak se může debatovat o nějaké důvěře v mládež a samostatnosti. A i když argumentujete nálezem ústavního soudu, který určuje, že odpovědnost není bezbřehá v zákoně je pořád jasně daná. Díte - potomek do 18ti let věku. Tedy zaopatřovací a vyživovací povinnost do 18ti - nebo 26ti let věku.

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že Vaše obavy jsou zbytečně velké. Neříkejte mi, že od té jedné zdi ke druhé je prostor tak úzký, že se to při troše snahy nedá uřídit.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS