Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Očkování většině lidí pomůže proti těžšímu průběho onemocnění. Problém je v tom, že ho řada lidí pokládá málem za spásu lidstva a myslí si, že se vir lekne a vyhne se jim.

0 0
možnosti
KS

I kdyby byl v nemocnici jeden jediný očkovaný s kovidem, tak znám dost lidí, kteří budou tvrdit, že vakcína nefunguje, protože jinak by tam ten jeden přece nebyl.

1 0
možnosti
JK

Na každého holt funguje jinak. Vakcína už z principu nákaze nezabrání a tedy se v nemocnici objevují i očkovaní. Nejspíš by bez očkování na tom byli hůř, ale tohle ověřit nelze.

0 0
možnosti
GS

Vyjma rozvalu státních financí, demagogie, Covid Passů a šíření Covidu očkovanými jsem si ničeho nevšiml

0 0
možnosti
EK

Jistě že očka budou starší. Ti nejstarší se očkovali jako první. Na druhou stranu v nemocnici nejsou rekonvalescenti. Očka i neocka.

0 0
možnosti
Foto

Je problematické posuzovat vyhodnocení statistických údajů, pokud do toho vnesete vlastní předpoklady a dojmy míjející se s realitou.

0 0
možnosti
MS

Statistika covidu podle věku a očkování je v odkazovaném článku, pozitivní přínos je evidentní.

https://vtm.zive.cz/Client.Gallery/show.aspx?id_file=590922511&article=213066

3 0
možnosti
DN

Jediná spolehlivá statistika je počet nemocných v nemocnici. A ty čísla rostou. Samozřejmě, že pojišťovny přesně znají statistiky - rodná čísla, číslo diagnosy, kde je pacient umístěn...ARO, nebo lůžko.

Pro nás- obyvatele je důležité pouze číslo, jak se plní nemocnice a jestli bude opět omezena běžná péče. Každá demokracie končí tam, kde začíná problém pro druhého člověka. Pokud se ukáže, že nemocnice více zaplní lidi neockovani, kvůli nim se nedostanu na plánovanou operaci, má stát právo nařídit povinné očkování.

7 4
možnosti
JF

Když je tak vysoká pročkovanost není důvod omezovat léčebné úkony nebo ano - nemocnice totiž nebudou mít na teplo a elektriku. Moribundus se bude hodit.

0 0
možnosti
MR

Fox news ,to jak kdyby to bylo z blesku

1 0
možnosti
Foto

Nějaký efekt tam je, ale desítky těžkých průlomových infekcí v jednu dobu mi přijde dost.

2 1
možnosti
Foto

Asi o tom viru stále ještě víme málo.

3 0
možnosti
JV

J97o64s86e53f 49V32í12t92e28k

26. 10. 2021 19:58

No já mám ve svém okolí teď sedm pozitivních a všichni jsou ockovani

4 0
možnosti
VV

To mate z toho, ze se v takovem okoli pohybujete. ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.