Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Připomínám německého kancléře Williho Brandta, který odstoupil jen proto, že byl v jeho kabinetě odhalen Günter Guillaume, který pracoval pro východoněmeckou Stasi.

A my tu mám kancléře bez bezpečnostní prověrky ...

1 1
možnosti
JD

Musí mít kancléř prověrku?;-)

0 0
možnosti
Foto

O tom zda jsou viní a zda něco spáchali rozhodně a ž soud. Do té doby jsou všichni pouze podezřelí. Klidně může dojít k tomu, že soud pro nedostatek důkazů věc zastaví, jak se to stávalo v případech, které vedl traktorista Šlachta

2 1
možnosti
JD

Kindle, zase lžeš? Zlato je u soudu! Odposlechy byly uznány jako důkaz! Soudkyně Králová už je v důchodu, už nemůže zametat kauzy ODS pod koberec.

0 0
možnosti
MK

Váhavost Petra Gazdíka vám vadí? A naprosto protichůdná vyjádření Andreje Babiše a jeho změny o 180 stupňů vám nevadily?

Fujtajbl, člověče jděte fakt někam, kde slunce nesvítí ...

2 1
možnosti
PK

No, tento blog je napsán velmi slušně a to i k panu Gazdíkovi, to vaše reakce jsou naprosto přehnané, patrně frustrace .....

3 1
možnosti
PK

Hezky napsáno, první odstavec vašeho blogu hovoří srozumitelněR^

1 1
možnosti
Foto

Sranda je, že Gazdíkova jediná chyba je, že se sešel s Redlem. Není podezřelý, není obviněný a ani nefiguruje ve spisu jako hlavní osoba. Přesto je frajer a odstoupil a nemlžil, nevymlouval a nekřičel " Pametejte si nikdy, neodstoupím, nikdy. "

3 3
možnosti
Foto

Málo sledujete média

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Emrichu, naprostý souhlas. Pokud kdokoliv vyčetl z mého postoje k panu Gazdíkovi, že jej nějak omlouvám, pak by se měl zamyslet nad tm, jestli je schopen správně porozumět psanému textu.

Padni komu padni, pakliže se stýkal s mafiánem vědomě, dělal nezákonné ( a dokonce i nemorální ) kroky, má odejít z funkce. Hodnotil jsem pouze jeho rychlost, s níž to učinil.

Píšeš o Janu Kalvodovi, kde jeho důvod odchodu se v dnešním světle jeví jako směšný a je docela možné, že máš pravdu.

Srovnával jsem čin pana Gazdíka s jinými průšvihy v minulých letech, kdy zřetelné kriminální činy či amorální chování nebyly důvodem resignace vysoce postavených politiků.

Baví mne nynější ostří kritkové STANu, kteří při podobných zjištěních, týkajících se pana Babiše a pana Zemana byli zticha a teď volají "ukřižuj".

3 0
možnosti
Foto

Zdravím Tě, Tomáši, já nemám žádné informace o tom, že by Petr Gazdík jednal v rozporu se zákonem, a ani Tebe ani v nejmenším neoodezírám z toho, že bys jej hájil, kdybys takovou informaci měl. Problém pana Gazdíka vidím v tom, že o těch vztazích mlžil. Proto jsem si vybavil Jana Kalvodu, který po propukne jeho "aféry" odešel bez mlžení a okamžitě.

On je o něco málo starší než já, takže odpromoval dříve, než s novým vysokoškolským zákonem se zavedla praxe, že studenti, kteří vystudovali s červeným diplomem, dostali titul JUDr. automaticky. Teoreticky vzato, pokud ten červený diplom měl, mohl mít i pocit, že jen časový nesoulad jej o ten titul připravil. Ale přesto šel. A bez vytáček.

2 1
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.