Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Dobrý článek, dobré zhodnocení a poučné. Díky.

4 0
možnosti
EP

Pane Sonnku, máte naprostou pravdu. Demokratické hodnoty chybí těm co si dali úkol poučovat nedemokratické hlupáky. Zapomínají, že "selský " rozum byl geneticky do běžných občanů zamontován. Škoda jen, že je použit vždy až je zle. Jinak klídek a pohoda.

Zajímavé je, že když je ta globalizace, tak to platí globálně a lidé to začínají "řešit" ve všech částech, lépe státech celého kulturního světa. Kdo se rozhlíží, tak musí vidět. Není to ale jen Británie a USA. Jje to i Francie a snad i my a je to i tam, kde jim jejich systémy ředitelé zeměkoule rozvrátili.

3 0
možnosti
DB

demokracie neexistuje.... je to jen klam, kterému věří ti, kterým nic jiného nezbývá...společnost funguje ve skutečnosti naprosto jinak

0 1
možnosti
OF

Loser schreibt man nur mit einem o. Není zač.:-P / Jak by to bylo německy ?/

0 0
možnosti
Foto

Já píšu česky a to slovo se dá napsat buď jako lůzr nebo jako looser. Volím zápis podle původu slova stejně jako v případě fair play. :-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.