Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škoda, že jsme jen schopní přihlížet. Změna je v moci mocných. Že je nás na naší kuličce už moc a bude ještě víc, tomu nezabránily ani nezabrání darované gumičky do zemí, kde vyrábí děti, aniž jsou schopní je pak uživit. Dobře jsi to, Emrichu shrnulR^

0 0
možnosti
Foto

CO2 není žádná škodlivá emise. Nemá na nic žádný špatný vliv. Naopak, je pro rostlinstvo nutnou živinou. Označovat CO2 za škodlivé emise je nesprávné!

0 0
možnosti
AC

Moc pěkná a propracovaná úvaha. R^

0 0
možnosti
JK

Opět další z alibistických snah nějak si obhájit svůj standard. Alibisticky tvrdíte, že ti alarmisté sami žijí konzumním životem a produkují stejný odpad, jako ostatní. Takže sledujete jejich návyky, jejich každodenní aktivity, ano? Ale je příjemné takhle shodit někoho, kdo vám sahá do svědomí, pravda? A další alibismus je to neustálé omílání, že všechno musí vlády a zákony. V první řadě je to na vás, na vás osobně. Omezte se, přemýšlejte, jak po sobě zanechávat méně bordelu, něco si odepřete, vy osobně. Tady se musí začít. Bohužel, drtivá většina "rozumných" lidí začíná a také končí právě u vlastního alibismu. Vyjádřeno větou: "Já začnu žít ekologicky, až..."

0 1
možnosti
Foto

Vy něco víte o mém standardu a lpění na něm? Možná byste byl překvapen. Alibisticky netvrdím nic, to je realita. A co Vy sám? Píšete, že v první řadě je to na mně, ale ve skutečnosti jste přece měl začít u sebe. Takže na nás, vážený pane. :-)

0 0
možnosti
JS

J64a27r65d62a 57S69o71k93o15l

18. 9. 2019 19:52

Máte pravdu. Budeme si hrát na čistou Evropu ( což už se částečně děje) ale díky dovozu tu uhlíkovou stopu ještě zvětšíme.Rv

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za nahlédnutí.

0 0
možnosti
Foto

Na to, že se pohybuje bez zanechání uhlíkové stopy, se pohybuje dost rychle. Děkuji za zastavení.

0 0
možnosti
Foto

Víme vše - nevíme nic. ;-(

2 0
možnosti
Foto

A tak tomu bylo vždy a zůstane i nadále.

0 0
možnosti
JL

ANo, můžeme přemýšlet a vymyslet něco chytrého, ale v praxi jde o to, o čem rozhodne většina v EU, my pak budeme pravděpodobně docela zírat.!!!!

0 0
možnosti
Foto

Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

0 0
možnosti
Foto

Jakmile někdo začne tím, že by se radši měli učit a nedemonstrovat, ztrácím chuť ho číst.

0 0
možnosti
Foto

Jenže oni by se opravdu měli učit, aby ve věci, ve které se angažují, chápali alespoň základní vztahy a to, že všechno souvisí se vším. Tím pádem, že není dost dobře možné se vzdát ze dne na den jednoho, aby to nezpůsobilo problémy v těch dalších.

4 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.