Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mne osobně dokonce dvakrát lékaři  léčitele doporučili - jednou obvodní, jednou gynekolog ;-)

0 0
možnosti

Placebo funguje, o tom není spor. Léčitelství jste však zjednodušil pouze na tu psychiku, ale to je jen okrajová součást léčitelství

0 0
možnosti
Foto

Ten text nebyl míněn jako hloubková analýza léčitelství. Na to si netroufám. :-)

0 0
možnosti
Foto

Problém je hlavně ten, že se do této pře míchá stát.  Tuto při by měl rozhodnout jen a jen trh.

0 1
možnosti
Foto

Lekari se zameruji predevsim na lecbu tela. lecitele mnohdy na oboje. Ja bych nevybirala mezi lecitelem a lekarem, ale hledala uzdraveni, treba u obou

1 0
možnosti
Foto

S tím naprosto souhlasím. :-)

0 0
možnosti
Foto

Psychika zkrátka dělá divy :)

1 0
možnosti
Foto

Je to tak.Myslím, tedy jsem. :-)

1 0
možnosti
Foto

Emrichu, podle mě dobré postřehy. Přejme si, abychom nepotřebovali lékaře, léčitele ani šamana. Horší to bude se zubařem, si myslím zase jen já. Zdravím a ZDRAVÍ Ti přeji!!

2 0
možnosti
Foto

Jasně, lepší je být zdravý a bohatý než nemocný a chudý. Ale největší vliv na své zdraví má nakonec člověk sám. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Je smutné, že tzv. přírodní léčba je ( různé bylinné výluhy, či míchané bylinné čaje, nebo tinktury) často pro širší populaci  finančně náročnější, než "syntetické" léky, takže tyto bývají první volbou, i kdyby nemocný, kdyby nebyl omezen finančně, preferoval přírodu..Nakonec se stejně bude možná nutné vrátit ke sbírání bylin a dělání si vlastních "léků"-z nouze ctnost. Určitě není dobré stavět medicínu a léčitele proti sobě, protože tam kde má jeden limit, může pomoci druhý, a to je snad - doufám -to, oč tu běží...Jak léčitel, tak doktor, jsou jen lidi, a proto jim nic lidského není cizí(např.arogance nebo obohacování  se na něčí úkor)...Alespoň mé zkušenosti jsou spíše negativní s oběma skupinami. Ale jak se říká, všechno je v hlavě. Takže uzdravení je z velké části i naše vlastní zásluha.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že vysoké jsou i ceny léků homeopatických, i když v nich vlastně žádná účinná látka není, protože byla pečlivým ředěním odstraněna. Jen by mě zajímalo, jestli to ředění reálně probíhá, a hlavně, jak je možné, že ten roztok ví, kterou chemikálii si má zapamatovat, když logicky koloběh vody v přírodě zajišťuje, že už se potkala se vším možným. A navíc, jak pak tu informaci předá té drahé pilulce. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.